Vand baza de date cu 2 milioane adrese mail
Da da. Ati vazut bine. Asta e subiect-ul ultimului mail primit. Si e si ieftin frate. Cu numai 500 RON, nu numai ca imi fac rost de 2 milioane de adrese, dar fac rost si de programul care ma ajuta sa trimit mesaje in prostie. Beeeeton. Ma intreb, oare de unde sunt luate acele adrese de email, asta in cazul in care tipul respectiv chiar le are?
Uite si cum arata email-ul:
Date: 08:52:15 From: Baza de Date <mailuri08@gmail.com> Subject: Vand baza de date cu 2 milioane adrese mail Comercializam baza de date cu 2.000.000 adrese de e-mail, cuprinzand atat adrese ale persoanelor juridice cat si ale persoanelor fizice cu domiciliul in Romania , la cel mai mic pret de pe piata
La achizitionarea pachetului veti primi gratuit si un program de trimitere a e-mailurilor care poate trimite pana la 50.000 de mailuri pe ora, program care in mod normal ar costa 100 Euro.
Pretul bazei de date care include cele 2 milioane de mailuri si programul de trimitere oferit gratuit este 500 RON.
Aveti asadar toate premizele pentru o promovare ieftina si de succes, tinand cont cat ar costa ca, prin publicitatea clasica, reclama dvs. sa fie vazuta de 2 milioane de persoane.
Pentru detalii si alte informatii ne puteti scrie la adresa mailuri08@yahoo.com
Acesta este
un mesaj
de Acceptare Comunicari Comerciale. V-a fost oferit din urmatoarele motive:
ati
solicitat primirea ofertei noastre; sunteti un partener al firmei noastre; sunteti
in
baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; adresa dvs. a
fost
selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati subscris; adresa dvs.
a
fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu caracter publicitar.
Ne
cerem scuze daca mesajul ajunge la dvs. dintr-o eroare.Nu este necesara dezabonarea, nu veti primi alte mesaje din partea noastra decat in momentul Acceptului dumneavoastra scris.
Va multumim.




7 Comments
ceau,cat ar costa un program cu 4-5 mil de adrese?si de unde am eu grantia ca adresele sunt bune pe care le primesc,mersi mult
Salutare, eu nu vand asa ceva. In acest post vorbeam doar de un asemenea mail pe care l-am primit si eu. Ai adresa de email mai sus daca te uiti, isna nu iti recomand. E mai mult ca sigur o teapa.
Ce i-as dori eu aluia de a trimis asa ceva e sa primeasca non-stop numai mailuri cu viagra…
Sunt sigur ca primeste acum. Nimeni nu scapa de asta :)
deci care vrea mailuri am eu 2,3 milioane nu pe CD ca alea is varza foarte spamate , eu am de pe site`ul mau , il vand maxim la 5 persoane sa nu ajunga prea spamate , programu de spamat ala se gaseste pe net … AMS se numeste , daca doreste cineva ma poate gasii la id magikworld****** pe yahoo sau nr de telerfon 074****** si sugerez celor care dau spam sa puneti un link de unsubscribe .. ca sa fie mai legal
Cu link de unsubscribe sau nu, un spam tot spam este, ceea ce il face ilegal.
deci care vrea mailuri am eu 2,3 milioane nu pe CD ca alea is varza foarte spamate , eu am de pe site`ul mau , il vand maxim la 5 persoane sa nu ajunga prea spamate , programu de spamat ala se gaseste pe net … AMS se numeste , daca doreste cineva ma poate gasii la id magikworld2003 pe yahoo si sugerez celor care dau spam sa puneti un link de unsubscribe .. sau uitati-va unde scrie IceMan pe linku acela